Skip to main content
TikTok Effect House Platform Logo
Download
Login

Jlajahi Effect House

Effect House iku alat AR canggih sing mbantu nggawe, nerbitake, lan mbage efek augmented reality kualitas dhuwur kanggo Tiktok. Digawe kanthi nglimbang perancang lan pengembang tingkat awal lan tingkat lanjut, Effect House ndhukung kreator ngawe pangalaman interaktif kanggo pangguna TikTok ing saindhenging donya.

Waca liyane

Kuatake jangkoan sampeyan

Temtokake tren sing mbentuk budaya kita, lan bage efek AR sampeyan karo atusan yuta pangguna ing saindenging donya.

Wiwit nggawe

Pamerake kreativitas sampeyan

Effect House nguripake crita sampeyan liwat fitur sing kuat, intuitif, lan ekspresif. Kapabilitas gawan kita — saka pelacakan canggih nganti interaksi sing akeh — ngidini sampeyan nindakake eksperimen, nggawe, ninjo, nerbitake, lan ngatur kabeh efek sampeyan ing TikTok.

Undhuh saiki

Asah katrampilan ngembangake AR sampeyan

Arep sampeyan kreator AR profesional utawa pangguna anyar sing lagi miwiti, kita duwe pandhuan lengkap, templat, lan video tutorial kanggo ngajari sampeyan cara nggawe pangalaman augmented reality kanggo TikTok.

Tayangake sumber daya ajar

Temokake inspirasi

Deleng apa sing diidham-idhamake komunitas perancang, pangembang, lan ahli teknologi kreatif Effect House.

Priksa Efek Komunitas

Mbangun karo kita

Kita mbangun alat kreasi AR generasi paling anyar kanthi input lan ide sampeyan. Mangsa ngarep efek kreatif diwiwiti saiki. Lan diwiwiti ing TikTok.

Gabung komunitas